“Tinuta pentru Succes” de Mihaela Berciu este primul ghid vestimentar pentru femei de cariera scris de un autor roman. Cartea contine informatii despre imagine, stil vestimentar, tinute si accesorii in mediul de afaceri, si isi propune sa vina in intampinarea tuturor acelora care, acum, mai mult ca niciodata, realizeaza cat de importanta este imaginea personala.

Totodata autoarea reuseste printr-o lucrare bine documentata sa sublinieze importanta transmiterii unei imagini profesionale si personale corecte in mediul de afaceri și nu numai.

„O imagine profesionala impecabila este mult mai usor de obtinut decat pare. Cu informare corecta si intelegere a principiilor de baza, jumatate din drum este deja strabatut. Dar, inainte de toate, este absolut necesar a se intelege necesitatea acesteia si dorinta de a parcurge acest drum”, a declarat Mihaela Berciu, autoarea cartii.

Pe langa experienta dobandita in urma construirii și dezvoltarii de imagini personale bazate pe cunoasterea cat mai buna a fiecarui client cu care a colaborat, Mihaela Berciu aduce cu sine și cunostintele teoretice aprofundate in urma cursurilor urmate. Autoarea este absolventa a programului MBA din cadrul American International University din Londra si a cursurilor de consultanta de imagine ale London Image Institute.

Mihaela Berciu este singurul consultant de imagine din Romania acreditat de prestigioasa organizație Association of Image Consultants International (AICI). Pe langa numeroase articole publicate, autoarea a fost coordonator de imagine pentru marcile Razvan Ciobanu, Irina Schrotter si al principalelor jurnale și emisiuni de stiri ale postului Antena1 TV.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Antreprenoarea care construieste afaceri cu zambete