Conceptul evenimentului de lansare a brand-ului La Prairie, Cellular Cream Platinum Rare, a fost unul special, cei prezenti putand testa acest produs. Evenimentul a fost creat pentru cei care cauta valoarea si perfectiunea in ceea ce detin, in stilul lor de viata sau in ceea ce priveste pielea si corpul lor bine ingrijit. Printre invitati s-au aflat personalitati ale mediului de business si monden, precum Rucsandra Hurezeanu, Malvina Cervenski, Dana Savuica, Leta Ilie, Cristian si Valentina Boureanu, Oana Roman, Rita Muresan. Invitata speciala a evenimentului a fost Michaela Muranska, General Manager La Prairie pentru Europa de Est, care a vorbit despre beneficiile produsului Cellular Cream Platinum Rare, dar si despre brand-ul La Prairie pe piata mondiala de cosmetice de lux.

Toate elementele de decor au fost dominate de alb: mobilier alb, fete de masa albe, cale albe, sampanie si diferite delicatese culinare care au oferit invitatilor o ambianta caracterizata prin lux.

Produsele La Prairie sunt distribuite prin retele de magazine cosmetice: Sephora, Douglas si Hondos, iar crema Cellular Cream Platinum Rare va fi disponibila in magazine incepand cu a doua jumatate a lunii mai, la un pret de raft de 3.400 de lei.