The Light Cinema lanseaza pe 1 iunie un proiect in totalitate nou pentru Bucuresti: “6D Experience powered by The Light Cinema”, o experienta cinematografica in care se combina tehnologia digitala 3D cu miscarea, senzatii tactile sau olfactive, vantul sau ploaia, pe fundalul unor povesti spectaculoase.

Este vorba de o experienta 6D, in care tehnologii digitale de ultima generatie se combina pentru a oferi spectatorului senzatii nemaincercate pana acum si in care ii sunt antrenate toate simturile.

O sala speciala a fost construita in intregime in Austria si va fi instalata in Liberty Center, la etajul 2, in imediata vecinatate a spatiului cinematografului. Sala, cu o suprafata de 11m x 6m, este prevazuta cu un ecran de 4m x 6m si are o capacitate de 40 de locuri.

"Ne dorim sa se bucure de aceasta experienta neobisnuita un public cat mai numeros. Nu intamplator, inauguram 6D Experience pe 1 iunie, ca un semn al atentiei pe care o acordam copiilor si familiei. Programul se va derula pe tot parcursul zilei, cu incepere de la orele 12 si pana tarziu in noapte, dupa 22.30. Nu vor lipsi nici promotiile, nici preturile reduse pentru copii", declara Venera Munjev, director The Light Cinema.

Experienta 6D combina tehnologia digitala 3D cu miscarea, senzatii tactile sau olfactive, vantul sau ploaia, pe fundalul unor povesti spectaculoase. Spectatorii sunt invitati sa aleaga pentru inceput dintr-o selectie de 4 filme, fiecare cu o durata intre 5 si 15 minute, urmand ca pe viitor sa fie disponibile tot mai multe titluri.

Preturile biletelor vor varia intre 8 si 15 lei/ film, copiii beneficiind de reduceri speciale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Cine Globe: Filmele cu supereroi, preferatele romanilor