Dupa o investitie de 700.000 euro, Tuborg Green Fest va aduce in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor, peste 60 de artisti internationali si autohtoni care vor asigura peste 30 de ore de muzica pe scena principala si in arena Silent Disco.
Investitia include promovarea media si cheltuielile directe ale evenimentului: onorariul artistilor prezenti - peste 30 de procente din investitia totala -, logistica si cheltuieli de organizare. De asemenea, pentru prima oara, in anul marcat de criza financiara, festivalul va prezenta artisti internationali precum Chicane si Guano Apes, la care se adauga si trupe din Romania printre care se numara Zdob si Zdub, Suie Paparude, AB4 si Vita de Vie.

“Singurul efect al crizei financiare asupra modului in care a fost organizat festivalul este acela ca intrarea este libera. Nu stim insa daca acest aspect va mai fi valabil si in urmatoarele editii. Speram sa aducem artisti tot mai valorosi pentru a creste valoarea festivalului si pentru a-i incuraja astfel pe participanti sa plateasca bilete”, a declarat, pentru Wall-Street, Florin Itu, Manager General Emagic, companie care s-a ocupat de organizarea evenimentului.

Tuborg Green Fest inseamna 5 luni de pregatiri, o echipa de peste 50 de oameni care au planificat fiecare detaliu al evenimentului, showuri spectaculoase, 15 sortimente de beri internationale, 200 de metri de baruri, peste 50.000 de spectatori asteptati in cele 3 zile de eveniment si mii de litri de bere bauta.

Prima zi va fi Electro, avandu-i pe Chicane drept cap de afis, Guano Apes va fi cap de afis in Ziua Fusion Rock, iar festivalul se va incheia pe data de 6 septembrie cu o zi Romanian Pop-Rock, in care Stefan Banica va canta alaturi de invitatii sai speciali. Alaturi de acestia, printre invitati se mai numara si The Herbaliser, The Crystal Method, Sensor, Mandinga si Publika.

Special pentru artistii straini confirmati pe afisul evenimentului vor fi rezervate nu mai putin de 40 de camere la hoteluri de 4 stele din Bucuresti, urmand ca in zona de backstage sa fie amenajate aproximativ 30 cabine pentru artisti si 5 birouri de productie pentru reprezentantii acestora. Pentru amenajarea interioarelor din backstage se vor utiliza in total 60 de mese, 120 de scaune, 20 de canapele si aproximativ 20 de oglinzi inalte.

In zona de backstage totul va fi eco-friendly, incepand de la servetele din hartie reciclata, pana la vesela reutilizabila si evitarea oricaror obiecte din plastic si polistiren.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri