"A Treia Cafea” reuneste personalitati din diverse domenii – de la artisti la oameni de afaceri – pentru a le impartasi cursantilor cunostintele lor cu privire la arta de a alege o cariera potrivita cu aptitudinile si visurile personale.

Totodata, specialisti in psihologia carierei le vor prezenta participantilor instrumentele prin care isi pot transforma talentul in piatra de temelie a unei cariere reusite, sub sloganul "de la hobby la brand personal”.

Scoala se adreseaza deopotriva liceenilor, studentilor si absolventilor care doresc sa isi modeleze drumul in cariera potrivit propriilor pasiuni.

Miza scolii vocationale “A Treia Cafea” este importanta generarii unei legende personale la nivel de cariera.

Obiectivele principale “A Treia Cafea” se axeaza in jurul strategiei de aplicare a aptitudinilor considerate de obicei neproductive in activitatea profesionala principala, avand ca destinatie brandul personal.

Invitatii conferintelor:

Prima editie programata pentru luna septembrie ii va gazdui ca lectori pe Irina Wagner, Alexandru Ciucu, Monica Tatoiu, George Ivascu, Daniela Fugaru-Kammrath, Radu Tudorache, Sandra Ecobescu, Catalin Mitulescu, Monica Brandusescu, Alexandru Ciochia, Anda Marian, Florin Glinta, Daniel Miu si Ion Cosmovici.

Programul este structurat pe conferinte si traininguri interactive, care vor avea loc la Hobby Cafe intre orele 10:00 si 18:00, pe 24 si 25 septembrie 2009.

Perioada de inscrieri este intre 1 si 18 septembrie 2009, iar nuamrul de locuri este limitat la 30 de participanti.

Cititi si Business-ul fragil al portelanurilor fine
Alexandru Ciucu: Vestimentatie premium pentru barbati