Dupa o investitie de 1 milion de euro, Daimon Club, centrul sportiv din zona Tineretului din Bucuresti, se extinde printr-o sectiune de wellness, cu piscina interioara, spinning, sali noi de aerobic si fitness, solar si masaj, iar pe viitor se planuieste si inaugurarea unui centru spa in cadrul Daimon Wellness Club.
"Am luat decizia de a ne extinde deoarece se simtea nevoia de o modernizare a clubului, acesta fiind deschis in urma cu sase ani, timp in care concurenta pe piata a devenit tot mai acerba. De asemenea, ne-a convins faptul ca acest domeniu a fost unul dintre putinele care au cunoscut o crestere in perioada de criza economica", declara Reginel Darlea, unul dintre cei doi asociati ai clubului.

Investitia de circa 1 milion de euro a constat in modernizarea salilor de fitness si aerobic, dotarea lor cu aparate noi, construirea unei piscine interioare, aparatura noua, instalatii, dar si constructia noii cladiri.

Pe viitor, cei doi asociati planuiesc sa inaugureze si un spa in cadrul Daimon Wellness Club, la etajul superior al noii construtii, si preconizeaza ca investitia va fi recuperata intr-o perioada de 6-7 ani.

Clubul se adreseaza unui public cu venituri medii, astfel ca nivelul tarifelor se va situa la jumatate fata de cluburile de sport si wellness din Capitala. Un abonament all inclusive pentru un an de zile va costa 800 de euro si va include acces la piscina, aerobic, fitness, spinning, sauna, masaj si alte facilitati precum intrari gratuite pentru invitatii abonatului.

Costurile cu personalul nu au crescut foarte mult in urma extinderii intrucat s-a suplimentat cu doi antrenori de fitness, doi la aerobic, si personal suplimetar pentru curatenie. Au crescut mult in schimb costurile de intretinere cu centralele termice mai performante, aer conditionat.

Cititi si articolul In pas alergator printre afaceri: Sportul taie pofta romanilor pentru cheltuieli extravagante
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Piscine in Bucuresti: care sunt tarifele si programul de functionare