Distribuitorul de ceasuri, bijuterii si accesorii Helvetansa a lansat, in exclusivitate, in Romania marca de ceasuri independenta, elvetiana, Carl F. Bucherer. Pentru anul 2010, Adrian Stoican, directorul general Helvetansa Romania, si-a propus o tinta de vanzari de 11 unitati.
Noua marca ce completeaza portofoliul Helvetansa are o istorie de 90 de ani si 15.000 de ceasuri realizate anual. Manufactura Carl F. Bucherer are traditie pe segmentul de piata premium, in realizarea pieselor mecanice si a ceasurilor bijuterie.

“Romania este a treia tara din Europa Centrala si de Est pe care este prezent brandul Carl F. Bucherer, dupa Cehia si Polonia. Urmeaza in planurile noastre de extindere Bulgaria si Slovacia”, declara Gregor Alexander Hüni, directorul de vanzari pe Europa al marcii de ceasuri elvetiene.

Momentan, in magazinul Helvetansa a fost adusa o colectie de 26 de modele, care cuprinde modele reprezentative ale celor trei linii: Patravi (ce reflecta expertiza tehnica a marcii), Manero (modern si clasic) si Alacria, (feminina, o combinatie intre ceas si bijuterie). Cel mai scump ceas prezent in magazinul Helvetansa face parte din linia Alacria si are un pret de 420.000 lei.

“Oficialii Carl F. Bucherer ne-au propus o colectie reprezentativa pentru brandul lor, iar in primul an de la lansarea in Romania ne propunem sa vindem 11 ceasuri, avand in vedere si influenta crizei financiare asupra vanzarilor”, declara Adrian Stoican.

Preturile colectiei Carl F. Bucherer sunt cuprinse intre 3.400 si 20.500 euro,
avand insa si cateva modele de exceptie, serii limitate, care valoreaza putin peste 100.000 de euro.

La nivel mondial Carl F. Bucherer este prezent in 350 de puncte de vanzare din 25 de piete, respectiv 40% in Asia – Pacific, 5% - Orientul Mijlociu, 20% - Europa, 20% - America de Nord si Caraibe, 15% - alte tari, avand magazine proprii in Beijing, Hong Kong, Macao si Dubai.

Firma romano-elvetiana Helvetansa a fost fondata in 1994, iar portofoliul sau cuprinde marci de ceasuri si bijuterii atat din gama de lux, precum Vacheron Constantin, Audemars Piguet, Piaget, Cartier, Jaeger – LeCoultre, IWC , Gerald Genta, Daniel Roth, Panerai, Ferrari, Glashutte Original, Moser, Chaumet, Dior, Chanel, Baume&Mercier, Hermes, Leo Wittwer, cat si din gama medie: Ebel, Rado, Longines, Movado, Tissot, Certina, Epos. Helvetansa mai comercializeaza si cutii muzicale Reuge, cutii pentru incarcarea ceasurilor Buben&Zorweg si SwissKubik, accesorii Elie Bleu, instrumente de scris si accesorii din piele Cartier, pendule Kieninger.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri