"Pastele este, fara indoiala, a doua perioada importanta a anului din punct de vedere al vanzarilor de ciocolata pentru orice ciocolaterie din lume" , declara Jolyon M'Bei, proprietarul ciocolateriilor Leonidas.

Cu toate acestea, el considera ca si in 2010, la fel ca anul trecut, vanzarile vor fi afectate de contextul economic actual: "O parte din clientela se va indrepta cu siguranta spre produse mai ieftine ca sa ajunga la aceiasi cantitate de cadouri ca si in ani precedenti pentru clienti sau angajati lor", adauga proprietarul Leonidas.

Ciocolateriile Leonidas pregatesc si in acest an o gama noua de produse, care redau simboluri ale acestei perioade. Printre acestea se numara figurine noi, oua si iepurasi traditionali dar si cosuri si aranjamente pascale.

Preturil variaza de la 55 la 90 de lei pentru simpla atentie cu o figurina de 100 de grame sau ouale umplute(in ambalajul lor de carton specific), pana la cosurile festive, care pot fi adaptate pentru fiecare budget, incepand de la 230 lei.