Card de cumparaturi cu reduceri in Bucuresti Mall si Plaza Romania

Grupul Anchor a lansat Optimo Card, un card de cumparaturi exclusiv in Bucuresti mall si Plaza Romania, ce ofera reduceri cuprinse intre 5% si 20% in peste 80 de magazine partenere, pe tot parcursul anului.
Optimo Card este valabil atat pentru plati cash, cat si pentru cele prin card.

“Obiectivul nostru a vizat mai mult decat crearea unui program de loialitate. Scopul Optimo Card este sa imbunatateasca stilul de viata al utilizatorilor sai oferindu-le discounturi, facilitati la plata produselor, dar si promotii si surprize continue. Acest program unic a putut fi realizat prin participarea magazinelor partenere gazduite de cele doua centre comerciale si prin contributia Credit Europe Bank si Anchor Grup. Optimo Card este un exemplu foarte important al rezultatului unor parteneriate de succes”, a declarat Ibrahim Paskoy (foto), CEO Anchor Grup.

Infiintata in 1997, compania Anchor Grup este unul dintre liderii de pe piata imobiliara din Romania. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, Plaza Romania, Shopping MallDova, centru comercial deschis in Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza si InCity Residences.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri