Dupa o investitie initiala de 55.000 de euro, compania Gent's Tobacco a deschis magazinul The Room - Cigars and Spirits, special conceput pentru pasionatii de trabucuri si bauturile fine.

Investitia initiala in mazinul de pe Calea Victoriei a constat in amenajarea spatiului, achizitia instalatiilor speciale de purificare si umidificare si a mobilierului realizat la comanda.

“Atunci cand ne-am gandit sa deschidem The Room, l-am conceput ca un concept-store in care pasionatii de arta fumatului se pot intalni pentru a savura impreuna trabucuri sau bauturi fine”, declara Bogdan Ciocarlan, reprezentant al Gent's Tobacco.

De asemenea, el spune ca in Romania exista fumatori care apreciaza si alte trabucuri in afara celor cubaneze, asa ca, au hotarat sa aduca si tigari de foi din tari precum Nicaragua, Honduras sau Republica Dominicana.

Magazinul are o suprafata totala de 70 de metri patrati si este amenajat pe doua niveluri. La parterul magazinului se afla un humidor profesional, de mari dimensiuni, in care sunt pastrate trabucurile la temperatura si umiditatea corespunzatoare. De aici, clientii pot cumpara accesorii destinate fumatului, elemente de nelipsit din recuzita oricarui fumator de trabuc.

Etajul magazinului este amenajat ca un spatiu destinat relaxarii, in care clientii pot degusta produsele, vor avea parte de experiente unice, inconjurati de aromele inconfundabile de trabuc si whiskey.

Gent's Tobacco este o companie recent infiintata, ai carei actionari au experienta pe piata produselor de lux, activitatea lor cuprinzand distributia de trabucuri, accesorii pentru trabucuri si bauturi spirtoase fine.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si