Dupa o investitie de 10.000 de euro, doi asociati si-au deschis un studio de dans, Dance with me Studio, care isi propune sa ofere lectii individuale si terapie prin dans pentru cupluri.
“In prima faza am deschis o singura locatie, situata in zona Piata Romana. Am pornit in acest proiect cu scopul de a oferi un pachet de servicii personalizate pe piata si incercam sa schimbam starea de spirit, in aceasta perioada plina de incertitudini si schimbari”, declara Dumitru Burtescu, asociat la Dance with me Studio si coregraf.

Investitia initiala a fost de 10.000 de euro si a constat in inchirierea si amenajarea spatiului, realizarea unui plan de marketing si promovare, precum si o campanie de publicitate.

Business-ul se axeaza pe oferirea de pachete de servicii personalizate in cadrul unor sedinte individuale sau de cuplu si ofera trei categorii de servicii: studii particulare de dans, terapie prin dans pentru cupluri si fitness pentru femei insarcinate.

Potrivit lui Dumitru Burtescu, principalul element de diferentiere fata de oferta actuala de pe piata este acela ca toate sedintele se desfasoara individual cu cel care participa la curs. Un alt element de diferentiere este programul de terapie prin dans pentru cupluri, program unic in Romania, care se bazeaza pe dans si consiliere de cuplu.

In ceea ce priveste dificultatile intampinate pe acest segment de piata, Dumitru Burtescu spune ca este surprins sa observe ca foarte multe persoane au interes pentru unul din cele trei tipuri de servicii oferite, insa, de multe ori, lipseste imboldul de a face efectiv pasul catre un program de acest gen.

“In cazul programului de terapie pentru cupluri ne lovim si de mentalitatea romanilor destul de reticenti in acest domeniu”, completeaza Burtescu.
Pana acum am avut in jur de 20 cursanti; principalele cereri au fost pentru studii particulare de dans, realizarea de coregrafii specifice pentru anumite momente speciale din viata clientilor nostri (valsul de nunta), dar si sedinte de terapie prin dans pentru cupluri.

Pana acum, intr-o luna de la inaugurare, studioul a avut in jur de 20 cursanti, iar principalele cereri au fost pentru studii particulare de dans, realizarea de coregrafii specifice pentru anumite momente speciale din viata clientilor nostri (valsul de nunta.

Tarifele pentru studiile particulare de dans sunt de 80 de lei/sedinta/90 de minute, un abonament de 5 sedinte costa 320 de lei, iar unul de 10 seinte, 640 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri