Produsele de panificatie “Slabesti Mancand” intra in supermarketurile G’Market si Profi din Bucuresti, urmand ca in curand sa fie gasite si in hipermarketurile Carrefour, Mega Image si Cora.

“Listarea pe marile retele de super si hiper marketuri permite produselor sa ajunga la indemana tuturor. Astfel, fiecare persoana interesata atat de mentinerea siluetei dar si de o stare buna de sanatate va avea acum posibilitatea de a cumpara aceste produse”, a declarat Gabriela Man, proprietara business-ului, care indeplineste astfel o parte dintre obiectivele punctate si intr-un interviu acordat Wall-Street.

Produsele “Slabesti Mancand” disponibile in retelele G’Market si Profi-- sunt urmatorele: paine 250 grame, chifle hamburgheri 260 grame si paste fainoase (ambalare: pungi de 500 grame, termen de garantie – 12 luni de la data fabricarii), urmand ca in curand gama de produse sa se largeasca cu premixuri de fainuri pentru paine si premixuri de fainuri pentru patiserie ambalate la pungi de 1 kg.

Cititi mai multe despre cum s-a dezvoltat afacerea si in articolul Reteta unui business de familie cu fainuri si produse dietetice


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
De ce nu vor investitorii belgieni sa lucreze cu autoritatile romane