Cursuri de design floral, o noua activitate de week-end

Flowers Garden a deschis o seria de ateliere dedicate designului floral, in cadrul carora, cei interesati se vor familiariza cu universul florilor si vor invata sa realizeze aranjamente inspirate, sub indrumarea designer-ului florist Stefan Ditu.

Cele sase ateliere de pana acum s-au organizat din doua in doua saptamani si au avut temele: aranjament in stil romantic, buchet cu flori de camp, aranjament pentru masa, buchet de mireasa, aranjament cu fructe si flori, cos cu flori.

Urmatorul atelier va fi organizat duminica, 12 septembrie, la Lente&cafea, cu tema “aranjament floral in vas de sticla”. Taxa de participare este de 100 de lei si include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final.

“Daca la primele ateliere veneau in jur de 6-7 persoane, in prezent atelierele se desfasoara cu 15 persoane, numarul maxim de participanti agreat de designerul florist, care se ocupa de fiecare cursant in parte,. Majoritatea a venit la mai multe ateliere, deci avem deja participanti fideli, iar cursantii sunt atat din Bucuresti cat si din tara”, spune Stefan Ditu.

Costurile difera in functie de tema aleasa, de necesarul de flori si de materiale, ceea ce influenteaza si taxa de participare, care pana acum a avut valori cuprinse intre 70 si 150 de lei.

Atelierele se adreseaza persoanelor care cauta o activitate relaxanta pentru week-end si vor sa invete anumite secrete ale florarilor - cum sa mentina florile mereu proaspete sau cum sa realizeze aranjamente florale tematice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri