Trupele Iris, Urma si Byron vor concerta in weekend in Centrul Vechi al Capitalei, in avanpremiera Zilelor Bucurestiului, care vor fi organizate intre 17 si 19 septembrie si vor include proiectii de film, concerte si expozitii, scrie 9AM.
De vineri pana duminica, in zona veche a Bucurestiului, vor canta, pe o scena amplasata la intersectia Strazii Franceze cu Strada Sepcari, seara intre 19.30 si 22.00, Sillent Strike si DiscoBalls (vineri), Grimus si Iris (sambata) si Byron si Urma (duminica). De asemenea, Fanfara Jandarmeriei va face un tur al Centrului Istoric, sambata, intre 14.00 si 16.00, in timp ce publicul va putea participa la concursuri cu premii.

Zilele Bucurestiului 2010 vor fi sarbatorite intre 17 si 19 septembrie, prin diverse manifestari. De luni si pana pe 26 septembrie, va fi prezentat la Curtea Veche, Salonul Municipal de Arta Medievala, o expozitie ce cuprinde lucrari realizate in variate stiluri si tehnici de artisti plastici contemporani, invitati sa ambienteze arhitectura medievala de exceptie a fostei resedinte domnesti.

Exponatele fac referire la iconografia crestina, la tehnicile artistice consacrate in perioada medievala (bizantina, romanica si gotica), la patrimoniul cultural national si la contextul european de ieri si de azi, se arata pe site-ul ArCuB.

Pe 17 septembrie, Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc organizeaza, in cadrul Zilelor Bucurestiului, Noaptea Alba a Filmului Romanesc.

Cele peste 30 de filme autohtone selectate vor fi proiectate intre orele 18.00 si 2.00 in Piata "George Enescu", la Uranus 144, pe Terasa Clubului Fabrica, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman (MTR) si MTR Open Air, precum si la Cinema Patria, Cinema Studio, Sala "Elvira Popescu" si Cinema Eforie.

Sursa foto: arcub.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri