Avis Dream a devenit distribuitorul oficial pentru Romania al produselor pentru fumat si al accesoriilor Tonino Lamborghini. Ele pot fi gasite in cateva dintre magazinele de lux din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara si Constanta.
Produsele se gasesc in Bucuresti in magazinele El Unico (Baneasa Shopping City si Afi Cotroceni), magazinul Presents (Mario Plaza) si magazinul The Room.

In Brasov pot fi achizitionate din magazinele D’Arte, in Constanta in magazinul Reaction (City Park Mall), magazinul ADS Shop si magazinul Travel Shop (Port Constanta Poarta 1).

De asemenea, din luna septembrie, toata gama de brichete si accesorii se gaseste intr-o singura locatie in Mamaia, in cadrul magazinului hotelului de 5 stele Vega. Incepand cu luna octombrie 2010, produsele vor putea fi gasite si in magazinele Spirits din Iulius Mall Timisoara si Iasi.

"Decizia de a aduce produsele Tonino Lamborghini pe piata din Romania a fost aceea ca, desi suntem intr-o perioada de criza, cumparatorul roman este destul de educat pentru a cumpara si produse calitative, la un pret peste medie", a declarat, pentru Wall-Street, directorul general al distribuitorului din Romania – Avis Dream, Orlando Silianovici.

Pretul recomandat de vanzare al brichetelor este cuprins intre 430 – 590 de lei, cel al bijuteriilor si accesoriilor intre 270 – 680 lei, iar cel al umidoarelor pentru trabucuri 1590 lei.

"Clientii tinta sunt fumatorii de trabucuri sau cei care cauta un cadou deosebit. Preconizez ca, pana la sfarsitul anului, vom vinde 200-300 de brichete si accesorii", a mai spus Silianovici.

Din luna noiembrie 2010, produsele vor putea fi achizitionate si online de pe site-ul oficial al importatorului si de pe site-urile partenere.

Avis Dream mai importa in Romania brichetele Pierre Cardin si ceasurile Glam Rock si Paris Hilton.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri