Centrul comercial Cocor din Bucuresti a lansat o zona de High-Tech entertainment, denumita Galeria Avatar, amplasata la etajele trei, patru si cinci ale magazinului, dotata cu ultima tehnologie in materie de jocuri video, Microsoft Xbox Kinect.

Zona de High-Tech entertainment ofera gratuit clientilor posibilitatea de a-si anima propriul avatar la scara reala (1:1), pe proiectii cu diagonala de 400 cm, prin intermediul celui mai asteptat accesoriu al momentului pentru jocurile video – Kinect, au anuntat reprezentantii Cocor.

„Am creat acesta zona de entertainment high-tech, reprezentan o extensie a investitiilor noastre in pozitionarea Cocor ca un High-Tech Store”, a declarat Dan Barbulescu, presedintele consiliului de administratie al Cocor SA.

Cocor a lansat recent si cabina virtuala de proba. “Prin scanarea corpului se obtin peste 200 de masuri corporale ale fiecarui individ, construind astfel un avatar in baza caruia clientul poate proba virtual colectiile ce pot fi gasite in magazinul Cocor, prin accesarea unei baze de date speciale”, au adaugat oficialii Cocor.

Citeste si:

Un alt centru comercial care a inaugurat o galerie de jocuri Kinect este mall-ul Gold Plaza, inaugurat in toamna anului trecut in orasul Bai-Mare. Galeria Kinect se afla la etajul al doilea al mall-ului, are o suprafața de circa 150 mp si dispune de 10 console de jocuri care vor putea fi testate de vizitatorii centrului comercial gratuit.

Gold Plaza Baia Mare este amplasat la intersectia bulevardelor Decebal si Victoriei, are o suprafata de 30.000 mp inchiriabili si a necesitat o investitie de circa 97 milioane de euro, dintre care 70 milioane de euro au reprezentat costurile de constructie. Proiectul a fost dezvoltat de compania ungara Futureal (25% din actiuni) in parteneriat cu fondul austriac Immofinanz (75%).

Citeste si Microsoft a vandut 8 milioane de dispozitive Kinect.