Praghezul de la Flamingo, dupa un an de retail in Romania

In cadrul rubricii Live Wall-Street, seful Flamingo, cu activitati de retail si distributie, isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street

Jiri Rizek, CEO-ul Flamingo, va fi disponibil saptamana viitoare pe Wall-Street, pentru a raspunde intrebarilor adresate incepand de astazi de cititorii nostri.

Live Wall-Street, noul feature caracterizat prin interactivitate, consta in a invita un manager sau antreprenor de top pentru a raspunde cititorilor Wall-Street. Procesul este simplu: invitatul este anuntat cu o saptamana inainte, cititorii Wall-Street propun intrebari, iar cele mai interesante sunt alese de redactorii Wall-Street si transmise invitatului. Ultima etapa consta in publicarerea intrebarilor si raspunsurilor in suplimentul de joi.

Jiri Rizek, un fost manager de retail din Cehia, tocmai a sarbatorit un an de zile alaturi de Flamingo International.

„Un pas important a fost facut prin aducerea in pozitia de Managing Director Retail in cadrul grupului a domnului Jiri Rizek, pana in prezent General Manager al lantului Dixons/Electroworld din Cehia” declara in urma cu un an Dragos Cinca, presedintele grupului Flamingo.

Alegerea nu a fost deloc intamplatoare, Dixons/Electroworld fiind unul dintre cele mai solide grupuri europene de retail specializat pe produse electronice, electrocasnice si IT, iar Cehia este o piata cu multe puncte comune cu cea romaneasca, avand un avans de 3-4 ani in retailul de profil. Jiri Rizek are o experienta de 16 ani in management, dintre care 12 in Philips si JVC, iar ultimii 4 in Dixons, fiind cel care a pus bazele lantului Electroworld in Cehia. Rizek a inceput activitatea la 1 august 2006.

Va invitam sa trimiteti pana luni, 27 august, intrebarile si subiectele de discutii pentru seful Flamingo care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de saptamana viitoare, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Live »Setari Cookie-uri