Sefa Lugera&Makler va raspunde subiectelor despre HR si cariera

In cadrul rubricii Live Wall-Street de saptamana viitoare, Cristina Savuica, country manager Lugera&Makler isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street.

Compania condusa de Savuica activeaza in domeniul selectiei si plasarii de personal, si estimeaza pentru 2007 o cifra de afaceri de 12 milioane euro, in crestere cu 60% fata de anul precedent (7,5 milioane euro), si atingerea unei cote de piata de 25-30%.

Compania are in acest moment birouri regionale la Timisoara, Brasov, Ploiesti, Arad, Iasi, un JobShop la Bucuresti, existand posibilitatea deschiderii pana la sfarsitul anului a unui branch si la Sibiu.

Grupul Lugera & Makler a intrat pe piata romaneasca in 2001 si este unul din liderii pietei locale de selectie si plasare de personal, oferind servicii integrate de resurse umane. Grupul olandez mai este prezent, in zona Europei Centrale si de Est, in Cehia, Slovacia, Polonia, Armenia, dar si in Olanda

Va invitam sa trimiteti pana luni, 17 septembrie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Cristina Savuica, country manager Lugera&Makler, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de saptamana viitoare, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Live »Setari Cookie-uri