Madalina Didea de la Hart va raspunde subiectelor despre HR si managementul carierei

In cadrul rubricii Live Wall-Street de saptamana viitoare, Madalina Didea, Managing Partner, Hart Human Resource Consulting isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street.

Madalina Didea este licentiata a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti si a urmat cursuri de psihologie organizationala si stiinte cognitive la Universitatea Babes Bolyai din Cluj.

Cu o experienta in consultanta din domeniul HR de peste 8 ani, Madalina Didea a finalizat proiecte de recrutare, training, evaluare, dezvoltare si consiliere personala pentru sute de organizatii romanesti si multinationale.

Hart Human Resource Consulting a intrat pe piata consultantei in managementul carierei la sfarsitul anului 2006 si propune partenerilor sai asistarea in cresterea eficientei organizationale dar si maximizarea performantelor individuale.

Va invitam sa trimiteti pana luni, 5 noiembrie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Madalina Didea, Managing Partner, Hart Human Resource Consulting, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de saptamana viitoare, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Live »Citeste si
GRAMPET are un nou CFO - George Dinu