Tiberiu Roth, Hiperdia, va analiza piata serviciilor medicale private

In cadrul rubricii Live Wall-Street de saptamana viitoare, Tiberiu Roth, directorul general al furnizorului de servicii de diagnostic imagistic Hiperdia, isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street. Tema de discutie va fi piata serviciilor medicale private si principalele tendinte in 2008.

Hiperdia este unul dintre cei mai importanti furnizori la nivel national pentru servicii de diagnostic imagistic, centrele prin care activeaza fiind prezente in toate marile orase din Romania. La sfarsitul anului trecut, Bedminster Capital Management LLC, administratorul fondului de investitii Southeast Europe Equity Fund II, L.P. (“SEEF II”), a cumparat un pachet de 65% din actiunile companiei brasovene, contra sumei de 15 milioane de euro.

Piata furnizorilor de servicii medicale private, evaluata la peste 400 de milioane de euro, reprezinta un real potential de crestere in 2008 in conditiile in care anul trecut a debutat cu o miscare care a marcat dezvoltarea serviciilor medicale private din Romania. Unul dintre cele mai mari fonduri de private equity din lume, 3i, a anuntat o investitie in reteaua privata de clinici medicale Centrul Medical Unirea.

Va invitam sa trimiteti pana luni, 7 ianuarie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Tiberiu Roth directorul general al furnizorului de servicii de diagnostic imagistic Hiperdia, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de saptamana viitoare, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Live »Setari Cookie-uri