Razvan Pasol va discuta cu cititorii Wall-Street despre piata bursiera

In cadrul rubricii Live Wall-Street de peste doua saptamani, Razvan Pasol, presedinte si director general al Intercapital Invest, isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street. Tema de discutie va fi piata bursiera si principalele tendinte in 2008.

Casa de brokeraj Intercapital Invest a obtinut in primele noua luni ale anului trecut un profit net de 1,06 milioane lei, de peste cinci ori mai mare decat rezultatul afisat in perioada similara din 2006.

Veniturile casei de brokeraj in primele noua luni din 2007 au fost de 5,3 milioane lei, in crestere cu 69%.

Razvan Pasol, director executiv Intercapital Invest, vede in 2008 pentru BET-C o crestere de 30-40% si pentru BET-FI un avans cuprins intre 20 si 40%. “Anul 2008 va aduce randamente putin mai mari decat cele de anul trecut, dar nu cred ca semnificativ”, spunea Pasol, pentru Wall-Street , care estimeaza pentru anul acesta aproximativ cinci IPO-uri (oferte publice primare) la BVB.

Va invitam sa trimiteti pana luni, 21 ianuarie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Razvan Pasol, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Live »Citeste si
AIPC dezaproba atitudinea SIF5 privind drepturile actionarilor