Mariuca Talpes, Intuitext, va discuta despre piata de eLearning

In cadrul rubricii Live Wall-Street de peste doua saptamani, Mariuca Talpes, CEO Intuitext, divizia de eLearning a grupului Softwin, va discuta cu cititorii Wall-Street despre evolutia pietei de soft educational din Romania.

Intuitext, divizia de software educational a grupului Softwin, este specializata in dezvoltarea de cursuri electronice pentru instruire, solutii integrate de eLearning si sisteme de administrare a proceselor de instruire.

Pe langa lectiile interactive destinate elevilor din ciclul gimnazial, divizia de software educational a grupului Softwin, a lansat teachBee.co.uk, portal cu materiale educationale ce se adreseaza profesorilor de biologie, chimie si fizica din Marea Britanie. Portalul contine sute de materiale didactice pentru gimnaziu si liceu, adaptate la programa scolara britanica.

Va invitam sa trimiteti pana joi, 28 februarie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Mariuca Talpes, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Live »Citeste si