Peter Voets este easyJet Marketing Manager pentru Austria, Elvetia si Europa de Est si se ocupa de definirea si implementarea strategiei de comunicare si marketing a companiei pe aceste piete.

Dupa ce a obtinut o diploma in domeniul marketingului international, urmata de o specializare in marketing si comunicare la Paris, Peter, in varsta de 30 de ani, si-a inceput cariera in cadrul Eurostar, compania de cai ferate de mare viteza, unde a activat ca Marketing & Communication Manager.

Ulterior, din motive personale, a decis sa se mute in China, unde s-a alaturat unei companii locale de publicitate, ocupand functia de International Account Manager.

Revenit in Europa, Peter a decis sa se intoarca la prima sa ocupatie, preluand functia de European Marketing Manager in cadrul companiei internationale de distributie (Rail Europe) a Companiei Franceze de Cai Ferate de Mare Viteza, cu sediul la Bruxelles.

Citeste si:

In urma cu un aproape trei ani, Peter s-a alaturat echipei easyJet, biroul sau aflandu-se la Geneva.

Va invitam sa trimiteti pana joi, 6 martie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Peter Voets, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare: