Isabelle Iacob, Help Net Farma, va discuta despre problemele pietei farmaceutice

In cadrul rubricii Live Wall-Street de peste doua saptamani, directoarea generala a lantului de farmacii Help Net, Isabelle Iacob, isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street. Tema de discutie va fi piata farmaceutica si problemele pe care pacientii le intampina odata cu noile reglementari din domeniu.

Isi va reveni piata pharma dupa evolutia sub asteptari din ultimele 3 trimestre? Cum va putea fi rezolvata problema plafoanelor insuficiente impuse farmaciilor? Ce anume ar putea duce la dezvoltarea unei piete pharma rurale? Acestea sunt doar cateva intrebari “de plecare” pentru constructia dialogului cititorii Wall-Street – Isabelle Iacob (foto).

Farmaciile Help Net fac parte din grupul farmaceutic romanesc Farmexim, infiintat in 1990 ca prima companie de import si distributie de produse farmaceutice din tara.

Help Net a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 53 de milioane euro, in crestere cu 38%, fata de valoarea de 38 de milioane de euro inregistrata in anul precedent. Help Net isi propune ca pana in 2010 sa opereze 200 de farmacii in tara, fata de 100 cate detine in prezent, iar investitia se cifreaza la 18 milioane de euro.

Va invitam sa trimiteti pana miercuri, 7 mai, intrebarile si subiectele de discutie pentru Isabelle Iacob, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Live »Citeste si
Piata farmaceutica din Romania a crescut in 2018 la 3,4 miliarde euro