In cadrul rubricii Live Wall-Street de peste 14 zile, Paul Brendea, analist financiar in cadrul casei de brokeraj Prime Transaction, va raspunde cititorilor Wall Street. Tema discutiei va fi evolutia pietei de capital din Romania pana la finalul anului.
Paul Brendea are o experinta de 8 ani in cadrul Departamentului de Analiza la Prime Transaction, dupa finalizarea studiilor Academiei de Studii Economice.

Analistul este de parere ca domeniul pietei de capital este foarte dinamic, cine lucreaza aici nu are cum sa se plictiseasca.

“Uneori valul de informatie e atat de bogat incat ii faci cu greu fata. Si trebuie sa fii mereu atent si la ce se intampla peste mari si tari, nu numai la noi. Iar la analiza, ajungi la un moment dat sa cunosti societatile bine, ai impresia ca nu mai e nimic nou, si brusc mai descoperi cate ceva in plus, care vine sa completeze tot mozaicul acesta. De fapt, nu se termina niciodata. Urmaresc companiile din Romania din 2003, pe unele le-am vazut cum cresteau de la un an la altul, pe altele disparand de pe bursa, au mai venit unele noi si pot sa spun ca peisajul bursier din tara noastra nu este deloc unul anost”, continua Brendea

Casa de brokeraj Prime Transaction ofera servicii de investitii financiare in valori mobiliare – actiuni, obligatiuni emise de organisme publice sau private sau orice alte instrumente financiare admise la traznactionare pe o piata reglementata - si instrumente financiare derivate – contracte futures, options.

Va invitam sa trimiteti in cursul acestei saptamani intrebarile si subiectele de discutie pentru Paul Brendea, care ne va raspunde intr-o editie viitoare a Live Wall-Street, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Live »


Setari Cookie-uri