Citeste care sunt cele mai importante articole de astazi de pe blogurile de business.

In contextul lansarii iPad 2, Orlando Nicoara prezinta cateva date despre evolutia vanzarilor inregistrate in 2010 de iPad. Printre altele, aproape 15 milioane de iPad-uri au fost vandute in 2010 generand 9,5 mld. dolari in venituri.

In luna februarie, pe piata valutara interbancara s-au tranzactionat in medie 1,785 miliarde euro pe zi, valoare cu 1,2% mai mica decat in ianuarie, insa in crestere cu 30% fata de februarie 2010. Cum in februarie au fost 19 zile de tranzactionare, inseamna ca suma totala tranzactionata a fost de 33,9 miliarde euro, scrie Businessday.ro.

Razvan Pascu vorbeste despre Expozitia de Robotica a studentilor la Inginerie din Bucuresti, care s-a desfasurat in holurile Politehnicii. Printre participanti s-au numarat si studenti si profesori si de la Universitatea de Stat din Moldova – Chisinau, care prezentau un program pe calculator ce ii poate ajuta pe medici sa diagnosticheze mai repede diabetul.

Marius Pahomi recomanda o prezentarea utila pentru intelegerea modului in care poate sa fie integrata reteaua de socializare Facebook in comunicarea de marketing.

"Mie mi-a placut sa fiu angajat. Nu aveam grija salariului, nu aveam grija angajatilor, ma puteam concentra pe a face ce imi place. Pot spune ca am ajuns antreprenor din intamplare, pot spune ca am ajuns pentru ca imi doream sa fac mai mult(e)", afirma Cristian Manafu pe blogul sau. Aflati dintr-un clip o versiune a povestii sale in lumea antreprenoriatului si sfaturile sale pentru antreprenori.

Radu Georgescu subliniaza cateva dintre lucrurile pe care un antreprenor trebuie sa le stie, printre care se numara o cunoastere foarte buna a industriei in care intri, a concurentei, a clientilor, coroborat cu o viziune a produsului pe care vrei sa il construiesti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"