Romtelecom a lansat miercuri un portal video care aduce pe aceeasi platforma filme, emisiuni TV live sau inregistrate de toate genurile, dar si continut video sportiv.

DolceTV.ro este accesibil oricarei persoane care beneficiaza de o conexiune la Internet si o versiune actuala de Flash instalat. Portalul va fi optimizat constant, continutul acestuia urmand sa fie updatat continuu.

Urmarim ca acest portal video sa devina cel mai popular loc de intalnire al consumatorilor de divertisment, fie ca vorbim de utilizatorii din
Romania sau de cei din diaspora," a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv strategie si comercial rezidential. Mai

Platforma Dolce TV Online include trei mari sectiuni - Filme, TV si Sport. La acestmoment, cinefilii pot gasi in cadrul categoriei dedicate aproximativ 200 de titluri disponibile gratuit sau in regim de inchiriere la tarife care variaza intre 1,1 si 1,9 euro cu TVA, dar si aproape 1000 de trailere ale celor mai recente productii, stiri si programele cinematografelor.

Plata pentru continutul la cerere se face prin SMS, cu orice card bancar sau prin serviciul de plati online PayPal. In fiecare luna, in cadrul sectiunii Filme, utilizatorii vor putea viziona gratuit cel putin 5 filme.

In cadrul sectiunii TV, utilizatorii au la dispozitie, direct de pe computer, atunci cand doresc, continut TV live sau inregistrat furnizat de cele mai cunoscute posturi de televiziune din Romania. Pe sectiunea de live web TV se difuzeaza in prezent emisiunile a peste 15 posturi.

Printre concurentii DolceTV.ro se numara Muvix.ro sau Filmbox.ro.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri