Au apus vremurile cand rusii saraceau Europa de Est.
Drept dovada, la editia din 2005 a MIAF (Moscow International Advertising Festival), desfasurata la sfarsitul anului, agentia Propaganda a plecat cu o parte din tezaurul festivalului Aur la categoria Produse Farmaceutice si Ingrijire Personala cu lucrarea "Unlock" pentru clientul Dulcolax, apartinand companiei farmaceutice Boehringer Ingelheim, urmat de Bronz la categoria Autopromovare, pentru lucrarea Effectiveness.

Cele doua lucrari castigatoare mai au doua Gold-uri la ADOR-ul de anul acesta de la Bucuresti.

La editia din acest an a MIAF au participat agentii din Rusia, Finlanda, Cehia, Serbia si Muntenegru, Ungaria, Lituania si Romania.

Propaganda este o agentie full service bazata pe marketing creativ, solutii reale de comunicare si pragmatism. Printre cei mai importanti clienti se numara: Centre Ville, Coty, Howard Johnson, Lasselsberger, Sphera, Boehringer Ingelheim, Napolact.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri