Incepand cu luna ianuarie si pana la sfarsitul anului, agentia de PR si social media Oxygen va oferi servicii de PR pentru brandurile Heineken, Golden Brau si Silva.
Oxygen va crea si va implementa conceptele prin activitati precum media relations, evenimente, social media, actiuni neconventionale etc.

“Piata berii este extrem de competitiva si una din cele mai dinamice sectoare din punct de vedere al comunicarii. Brandurile de bere trebuie sa inoveze in mod constant si sa isi apropie consumatorii prin abordari personalizate si de multe ori, utilizand canale neconventionale de PR sau social media”, spune Tereza Tranaka, Managing Partner, Oxygen.

Oxygen a fost selectata in urma unei licitatii organizate la finele anului trecut de catre Heineken Romania.

Din portofoliul Heineken Romania mai fac parte marcile Ciuc Premium, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss, Gosser, Zipfer, Schlossgold, Gambrinus, Harghita, Hategana. In Romania, Heineken detine patru fabrici de bere situate la Miercurea Ciuc, Constanta, Craiova si Mures.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri