Reteaua de marketing afiliat 2Parale si site-ul CautaReduceri.ro lanseaza un program de afiliere dedicat site-urilor de reduceri colective, prin care acestea sunt promovate pe CautaReduceri.ro si site-urile afiliatilor sai in schimbul unui comision din vanzarile generate.
Programul este deschis tuturor site-urilor de reduceri colective, carora le poate genera vanzari semnificative. Disponibil pe CautaReduceri.ro, unul dintre cele mai importante portaluri de acest gen cu informatii de la peste 35 de site-uri de profil de pe piata romaneasca, programul utilizeaza platforma 2Performant, pe care functioneaza si 2Parale.ro, una dintre cele mai mari retele de afiliere din Romania. Platforma foloseste un sistem de monitorizare care permite inregistrarea tuturor vanzarilor si actiunilor realizate de catre utilizatorii trimisi de CautaReduceri.ro si afiliatii sai pe site-urile de reduceri.

Piata site-urilor de reduceri colective s-a dezvoltat rapid in ultimul timp, numai in primele doua luni ale acestui an romanii cumparand cupoane de reduceri de un milion de euro, potrivit datelor CautaReduceri.ro.

"Piata reducerilor colective a atras foarte multi utilizatori de internet din Romania, pe care i-a convertit in cumparatori. Cresterea este accelerata de lansarea multor jucatori si ne bucuram ca am facut acest parteneriat cu portalul CautaReduceri.ro. Noi vom promova in continuare in 2Parale cativa dintre jucatorii importanti din aceasta piata - Kuponiada este un exemplu - insa tuturor celorlalte site-uri de reduceri le oferim posibilitatea de a se promova targetat prin intermediul acestui program de afiliere", a spus Dorin Boerescu (foto), CEO 2Parale.

La randul sau, Matei Pavel, proprietarul companiei care detine CautaReduceri.ro, declara ca “pentru a ajuta piata sa creasca in continuare, lansam astazi acest program de afiliere bazat pe un sistem de matching avansat intre audientele afiliatilor si multitudinea de oferte disponibile in piata. Pentru afiliati acest sistem reprezinta o sansa de a-si maximiza veniturile, iar pentru site-urile de reduceri reprezinta o metoda de a atrage clienti relevanti, fara costuri fixe, platind doar pentru vanzarile generate”.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri