Filmele distribuite de MediaPro Distribution, reprezentantul exclusiv al Warner Bros. Pictures, au acumulat in primul trimestru al anului incasari brute de 6,2 milioane lei, echivalentul unei cote de piata de 26%.
In trei luni de la preluarea licentei gigantului producator american, MediaPro Distribution a adus in cinematografele romanesti productii precum: Ursul Yogi, Necunoscutul, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie, Ritualul, Sucker Punch: Evadare din realitate; cat si filme ale caselor de productie independente: Anotimpul vrajitoarei, Dincolo de limite si Gnomeo si Julieta in 3D.

Parte a MediaPro Entertainment, divizia de continut a companiei Central European Media Enterprises, unul dintre cele mai mari grupuri media din Europa Centrala si de Est, MediaPro Distribution va mai lansa anul acesta filme precum: Hall Pass (o comedie cu Owen Wilson si Christina Applegate), Something Borrowed, The Hangover Part II, Green Lantern (3D), Conan 3D, The Three Musketeers 3D, Abduction, Immortals 3D, Harry Potter (ultima parte a francizei, in format 3D), Final Destination 5 (3D), Horrible Bosses, Happy Feet 2 (3D), Sherlock Holmes 2, The Twilight Saga: Breaking Dawn 1.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri