Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.

"Mi-este rusine de ceea ce se intampla acum la Realitatea TV. Eu am crezut ca investesc intr-o afacere si ca va fi un succes. Situatia este dificila si sper ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie. Astazi sunt destul de speriat de ceea ce se intampla. Vreau sa fac tot ce pot sa fie un succes si nu un esec. Sper sa nu fiu incurcat si blocat", a spus Sebastian Ghita.

Consiliul de Administratie al Realitatea Media a fost convocat pe 5 aprilie pentru a analiza executia contractului de management de Asesoft, reprezentata de Sebastian Ghita, "in incercarea de a-l determina pe acesta sa respecte clauzele contractului si, in caz de nereusita, denuntarea acestuia".

Potrivit unui comunicat al Realitatea Media, intalnirea CA a fost convocata de Sorin Freciu si Dragos Nedelcu, membri ai Consiliului de Administratie.

"In consecinta, Consiliul de Administratie a fost convocat pe data de 5 aprilie pentru a analiza executia contractului de management de catre compania Asesoft, reprezentata de domnul Sebastian Ghita, in incercarea de a-l determina pe acesta sa respecte clauzele contractului si, in caz de nereusita, denuntarea acestui contract", se arata in comunicatul postat pe site-ul realitatea.net.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si