Orlando Nicoara a postat pe blogul personal un scurt video in care apare Grigore Cartianu, redactorul - sef al ziarului Adevarul.

• Asociatia IAA, care reprezinta industria de comunicare, i-a acordat un premiu de "excelenta pentru viziune si profesionalism in dezvoltarea comunicarii in mediul digital" lui Cristian Manafu.

• "In anul 1999, inainte de boom-ul economic din perioada 2000-2008, Romania avea 4.761.000 salariati. In 2008, dupa 9 ani de crestere economica continua, numarul salariatilor a ajuns la 5.046.000, in crestere cu 6% fata de 1999. Cum a evoluat situatia pe sectoare economice si ce performante au inregistrat alte 32 de tari in aceeasi perioada?", scrie Businessday.ro.

Citeste si:

Dan Popa se intreaba cat de precise sunt ratingurile anuntate de marile agentii de profil si cum se propaga prin efectul Butterfly stirile proaste pe pietele financiare

• "Cu siguranta, multi dintre noi, si-au pus la un moment dat intrebarea daca este o vina sau o virtute pentru o femeie sa activeze in aceasta scena politica. Merita sa ma lupt cu aceasta clasa politica? Este sau nu misogină? Cum putem creste reprezentarea politica a femeilor?", scrie Andreea Vass.

DealBook.ro realizeaza un rezumat ale celor mai importante tranzactii din Romania si de pe plan mondial.