Citeste care sunt cele mai importante articole de astazi de pe blogurile de business.
Proteste doar de ochii lumii: cifra de afaceri in comertul cu carburanti a crescut in februarie cu 12%, scrie BusinessDay.ro. Desi februarie a fost o luna plina de proteste si luari de pozitie impotriva cresterii pretului la carburanti, in aceeasi luna vanzarile au inregistrat cea mai mare crestere lunara de la inceputul crizei, detalii alaturat.

Exista oare un nivel optim al taxarii consumului din perspectiva eficientei economice?, se intreaba Dan Popa, pe blogul sau, Hymerion.ro.

Recesiunea aproape ca nu s-a simțit deloc in București, deși datele publicate de Comisia Naționala de Prognoza arata ca a existat. Motivul este ca euforia anului 2008 a fost mult prea mare. Citeste cum a trecut Capitala peste criza, pe riscograma.ro.

TreeWorks lanseaza astazi noua versiune a platformei Zelist Monitor, cel mai complex si mai utilizat instrument de monitorizare social media de catre agentiile de comunicare din Romania, scrie Manafu.ro.

Pe razvanpascu.ro gasiti un articol cu impresii de calatorie din orasul suedez Uppsala. "La doar 60 de km de Stockholm, adica aproximativ 45 de minute cu trenul, orasul Uppsala, la prima vedere un oras mic de provincie, este de fapt al patrulea oras ca marime din Suedia".


Despre boom-ul, salariul real si bunastarea americanilor, scrie Bogdan Glavan, pe logec.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri