Razvan Pascu ne invata cum sa ne planificam vacantele. “Eu trebuie sa recunosc ca imi aleg multe din destinatiile de vacanta in functie de ofertele companiilor aeriene. Adica, de exemplu, nu ma hotarasc “vreau sa merg in Suedia” si apoi imi caut bilete de avion, ci mai degraba caut pe internet cele mai bune oferte si apoi, daca gasesc una care cred ca merita, imi cumpar biletele spre destinatia respectiva”, spune el. De asemenea, Pascu este de parere ca plata online prin card e cea mai simpla si sigura cale de achizitionare a biletelor.

La intrebarea “Cand iesim din criza?” gasim un potential raspuns pe Businessday.ro. Nu exista o regula unanim acceptata, insa cei mai multi dintre analisti considera ca iesirea din recesiune are loc ori dupa doua trimestre consecutive de crestere a economiei, ori in momentul in care PIB-ul aferent unui trimestru a inregistrat o crestere fata de acelasi trimestru al anului anterior.

Blogul mai scrie ca in cazul nostru, economia a crescut in T4.10 cu 0,1% fata de T3.10, iar daca in T1.11 se va inregistra o noua crestere de cel putin 0,1% comparativ cu T4.10, inseamna ca am iesit din recesiune.

Citeste si:

Radu Georgescu ne povesteste experienta avuta cu MS Phone 7 pe Samsung Foscus. Concluzia? “Niciodata, niciodata. Nici macar o data. Scriu postul asta dupa 2 (doua!!!) ore de studiu amanuntit al problemei”. In principiu, cel mai tare l-au deranjat erorile repetate si imposibilitatea de sincronizare a datelor companiei (mail, calendar, etc).

” Sunt fara cuvinte. Experienta este atat de proasta, incat m-am pus pe scris instantaneu, desi nu sunt modelul care sa-si verse frustrarile pe net. E posibil sa existe rezolvare la problemele astea si sa veniti sa-mi spuneti “da, daca faceai asa si asa si asa ti-ar fi mers”. Chiar va rog, spuneti-mi, mi-ar rezolva o problema punctuala, reala. Experienta trista insa ramane, va asigur. Daca vrea cineva sa cumpere un Samsung Focus cu Phone7 pe el, il dau ieftin” spune el.