Ogilvy lanseaza noua platforma The Money Channel: "Economia e viata"

Ogilvy a dezvoltat pentru Money Channel platforma strategica “Economia e viata”, prin care isi propune sa arate ca economia trateaza de fapt viata de zi cu zi. Lansarea noii platforme coincide cu cinci ani de existenta a postului TV si are ca scop consolidarea pe termen lung a canalului de televiziune.

Platforma “Economia e viata” reprezinta centrul campaniei de promovare Money Channel si totodata directia majora de constructie a postului TV la nivel editorial.

“Nu exista viata in afara economiei. Orice fapt de viata poate fi tradus printr-un concept economic. Si invers. Pe acest adevar se construieste o campanie la care am lucrat cu multa placere si care sper ca-si va convinge publicul de faptul ca o televiziune economica vorbeste mai mult decat oricare alta despre viata fiecaruia dintre noi”, a spus Dani Macarie, Creative Director Ogilvy.

Anuntata de la jumatatea lunii martie printr-un teasing TV, campania de imagine continua din 5 aprilie si se va derula timp de aproximativ doua luni, pe diferite canale media: TV; radio; presa si online, cu bannere pe site-uri economice si de interes general si Facebook.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri