Citeste care sunt cele mai importante articole de astazi de pe blogurile de business.

BusinessDay.ro scrie despre evolutia consumului guvernamental in ultimii 41 de ani.

Produsul Intern Brut este format din consumul populatiei, din investitii, din exporturile nete si din consumul guvernamental, aceasta din urma categorie reprezentand banii pe care statul ii aloca sustinerii intregului aparat administrativ, incluzand aici serviciile publice generale, apararea, justitia, cercetarea etc. Citeste aici cum au evoluat acest tip de cheltuieli in ultimii 41 de ani, si care sunt diferentele intre perioada de dinainte de 1989 si cea de dupa.

Dan Popa scrie pe blogul Hymerion.ro despre istoria panicilor bancare (I). State fictive, contagiuni, banci: Panicile sunt la fel de vechi precum pietele insele. Unele au pornit de la dereglementarea pietelor. Altele au implicat investitii in state fictive, (niste Madoffi la inceput de drum) sau doar contagiunea pietelor.

Fujitsu a anuntat astazi o gama extinsa de produse proGreen, optimizata pentru un consum redus de energie. Noua serie de produse include trei notebook-uri LifeBook, doua PC-uri ESPRIMO, patru statii de lucru CELSIUS si un display, scrie computerblog.ro.

Orlando Nicoara scrie pe blogul sau despre planurile de investitii anuntate de Google.

Razvan Pascu a publicat un interviu cu Marius Ghenea, cu impresii din calatorii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"