The Practice gestioneaza comunicarea Centrului Medical Medsana, oferind solutii de PR offline si online.
Centrul Medical Medsana are o experienta de 15 ani pe piata de servicii medicale si o echipa de 150 de medici. Totodata, Medsana este centrul medical care a introdus pentru prima data in Romania conceptul de abonament de sanatate dedicat companiilor.

“Domeniul medical este prin excelenta unul in care nu iti permiti sa gresesti, de aceea si comunicarea din jurul serviciilor trebuie sa fie ireprosabila. Vorbim despre responsabilitate, una pe care ne-o asumam cu bucurie in comunicarea pentru Centrul Medical Medsana”, a declarat Gabriela Lungu, managing partner The Practice.

The Practice mai comunica, in domeniul medical, pentru banca de celule stem Cord Blood Center, iar de anul acesta ofera servicii de brand PR pentru GlaxoSmithKline.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri