Printesa daneza Eleonore af Schaumburg-Lippe este noul director executiv al Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR).

Eleonore af Schaumburg-Lippe detine o diploma post-universitara in Administrarea Afacerilor la Copenhagen Business School si este specializata in design multimedia si marketing. In ultimii ani a lucrat pentru Asociatia Daneza de Publicitate.

„Sunt incantata sa fac parte din UAPR si sunt recunoscatoare pentru primirea buna pe care mi-au facut-o membrii UAPR, Radu Florescu si membrii Consiliului Director. Sunt nerabdatoare sa intaresc pozitia UAPR si a industriei de publicitate din Romania prin experienta dobandita pe piata din Danemarca. Scopul meu este de a creste transparenta si standardele industriei instruind si atragand oameni noi, de a mari capacitatea de auto-reglementare a industriei si de a pune Romania pe harta internationala prin deschiderea catre colaborari cu alte tari”, declara Eleonore af Schaumburg-Lippe.

Una dintre primele actiuni ale noului director executiv a fost intocmirea unui ghid pentru conceperea briefurilor catre agentii elaborat de Asociatia Publicitarilor (ISBA) in colaborare cu Institutul Practicienilor in Publicitate (IPA), Asociatia Agentiilor de Marketing (MAA) si Asociatia Agentiilor de PR (PRCA).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
IAA Romania si UAPR, despre modificarea planului de impozitare