Somajul scade si se aseaza in vecinatatea nivelului inregistrat in anul 2008, scrie Andreea Paul Vass, pe blogul sau. Numarul somerilor inregistrati a scazut cu peste 60.000 de persoane in luna martie 2011, fata de luna anterioara. De altfel, trendul de scadere constanta a somajului a inceput inca din martie 2010, cand a sarit de 8%.

O schimbare a perspectivei de rating, chiar si in cazul SUA, nu-i de ajuns pentru a zgaltai pietele financiare. Insa e suficienta pentru a aminti ca “investitia cu risc zero” este intotdeauna o minciuna, noteaza riscograma.ro, intr-un articol despre inceputul prabusirii Americii.

Pe blogul lui Dan Popa, Hymerion.ro, gasiti o poveste cu o banca romaneasca, un arab si un imprumut. Al arabului catre banca.

Citeste si:

Businessday.ro se intreaba ce ne-a adus noua capitalismul? Progresul tehnic a generat in ultimii 20-30 de ani o crestere semnificativa a standardului de viata in toate tarile lumii, iar Romania nu face exceptie de la regula.

Cristian Manafu prezinta pe blogul sau trei idei de marketing digital: privesti un spot si primesti un Pepsi;, cumperi in anumite locuri si primesti reduceri, faci un clip social si mergi la Cannes.