Desi cifrele de audienta sunt foarte mari, aceastea nu au intrecut recordurile inregistrate pe 18 si 25 martie, in emisiunile care prezentau momente din etapa preselectiilor. Fiecare dintre cele doua editii ale show-ului a fost urmarita de aproximativ 4,3 milioane de oameni.

“Romanii au talent” este o emisiune care a inceput sa fie difuzata in februarie si care pe parcursul celor doua luni de transmisie a ajuns la cele mai mari audiente TV din ultimii zece ani.

Al doilea cel mai urmarit program in intervalul 20.30-24.30 din 25 aprilie a fost emisiunea “Nora pentru mama” difuzata de Kanal D, care a fost urmarita in medie de 552.000 de persoane. la nivel national

Aproape jumatate din durata emisiunii "Romanii au talent" s-a desfasurat in acelasi timp cu meciul Steaua- Dinamo, cel mai important derby al campionatului intern de fotbal si unul dintre cele mai urmarite programe. Partida a fost difuzata de canalul Digisport al operatorului de telecomunicatii RCS&RDS si a inregistrat o audienta medie de 493.000 de persoane.

Citeste si:

Castigatorul finalei concursului "Romanii au talent" este Adrian Tutu, un tanar de 19 ani. Urmatorii clasati a fost contratenorul Narcis Iustin Ianau si cantaretul Valentin Dinu, potrivit Mediafax.

"Nu stiu, sincer simt ca mi se taie picioarele si cred ca este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in toata viata", a marturisit Adrian Tutu imediat dupa terminarea show-ului, potrivit site-ului romaniiautalent.ro.

Sursa foto: Romaniiautalent.ro