Schimbari la conducerea a patru reviste glossy

Redactorii-sefi ai revistelor Tabu, The One, Harper’s Bazaar si Beau Monde si-au dat demisia in aceasta saptamana.

Cristina Bazavan, redactor-sef al revistei Tabu, detinuta de DBV Media House, a anuntat ieri managementul revistei ca se retrage din proiect. “Cred ca directia manageriala pe care o impune noua conducere nu ma reprezinta. Decizia am luat-o in baza unor principii de viata de la care, sper, nu voi abdica nici in alte situatii. Principii bazate pe respectul fata de mine, fata de munca pe care o fac, fata de oamenii cu care lucrez”, a scris Bazavan pe blogul sau.

Redactorul-sef al Tabu a adaugat ca nu are un nou proiect planificat si ca isi doreste sa lucreze ca junior intr-o companie de online.

Doru Iftimie, redactor-sef al revistei The One, va pleca si el de la conducerea revistei grupului Media Pro, potrivit paginademedia.ro.

De asemenea, doi redactori-sefi ai grupului Sanoma Hearst – Laura Luca de la Harper’s Bazaar si Radiana Bratu de la Beau Monde – vor parasi compania.

“Deocamdata nu am decis cine se va ocupa de aceste titluri. Vom face recrutari“, a declarat Theodor Manolache, publisherul celor doua titluri, potrivit paginademedia.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri