SAPTE SERI, cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, detine cea mai ridicata pondere in cadrul tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, respectiv 52%,
Conform datelor furnizate de BRAT, ghidul SAPTE SERI este citit saptamanal in Bucuresti de 126,000 de persoane, tirajul revistei fiind in Bucuresti de de 60,000 de exemplare saptamanal, intr-un format color structurat pe doua fascicule, pentru cultura si pentru entertaiment.

Studiul a fost efectuat pe un esantion de 6,218,00 persoane (orase cu peste 50,000 de locuitori), avand varsta cuprinsa intre 14 si 64 de ani, pe o perioada de un an.

Conform datelor cresterea de 11,3% cititori in medie pe editie este cea mai mare din istoria sapte Seri ca publicatie, masurata de SNA.

Rezulatele analizei efectuate de catre BRAT reprezinta un moment de bucurie pentru intreaga echipa SAPTE SERI care a contribuit pe parcursul timpului la dezvoltarea brand-ului despre care putem vorbi astazi. SAPTE SERI se afla in continuare pe primul loc in preferintele cititorilor, iar acest lucru dovedeste faptul ca eforturile depuse pana acum sunt pe deplin recompensate, a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicatii Grup.

Cel mai ridicat procent al cititorilor SAPTE SERI este inregistrat in cadrul persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 44 de ani, acesta fiind de 73%. De asemenea, 67% dintre cititorii SAPTE SERI sunt activi din punct de vedere profesional, 49% au studii superioare iar 57% sunt de sex feminin.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Veeam: Cautam un nou spatiu in Romania, pentru 250 de oameni