Elan Schwartzenberg, actionarul majoritar al Realitatea Media, detine actiuni si la postul de televiziune B1, a declarat acesta in timpul unei interventii la emisiunea lui Robert Turcescu de luni seara.
“Va rog sa verificati si cu domnul [Sorin] Oancea, si cu domnul Bobby Paunescu (actionari ai B1 – n.r.), eu sunt asociat in acest post unde dumneavoastra prestati”, a spus Elan Schwartzenberg la B1.

Potrivit declaratiilor lui Bobby Paunescu pentru paginademedia.ro, Elan Schwartzenberg are 10% din News Television, companie care detine 50% din B1 TV.

“Acum 10 ani, cand News Corp a intrat in Romania, a cumparat firma de panotaj Exclusiv Media de la Elan Schwartzenberg. In aceeasi perioada, se pregatea intrarea News Corp in Romania intr-un post TV alaturi de noi (familia Paunescu – n.r.)”, a spus Bobby Paunescu. “In acel moment, in virtutea tranzactiei, Elan Schwartzenberg a primit optiunea de a avea 10% din viitorul post TV, cand doreste el. La inceputul acestui an, in ianuarie-februarie, am activat aceasta optiune”.

Actionariatul B1 TV este detinut, in proportii egale, de catre firma News Television si Sorin Oancea, managerul postului de televiziune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri