Elan Schwartzenberg, actionarul majoritar al Realitatea Media, detine actiuni si la postul de televiziune B1, a declarat acesta in timpul unei interventii la emisiunea lui Robert Turcescu de luni seara.

“Va rog sa verificati si cu domnul [Sorin] Oancea, si cu domnul Bobby Paunescu (actionari ai B1 – n.r.), eu sunt asociat in acest post unde dumneavoastra prestati”, a spus Elan Schwartzenberg la B1.

Potrivit declaratiilor lui Bobby Paunescu pentru paginademedia.ro, Elan Schwartzenberg are 10% din News Television, companie care detine 50% din B1 TV.

“Acum 10 ani, cand News Corp a intrat in Romania, a cumparat firma de panotaj Exclusiv Media de la Elan Schwartzenberg. In aceeasi perioada, se pregatea intrarea News Corp in Romania intr-un post TV alaturi de noi (familia Paunescu – n.r.)”, a spus Bobby Paunescu. “In acel moment, in virtutea tranzactiei, Elan Schwartzenberg a primit optiunea de a avea 10% din viitorul post TV, cand doreste el. La inceputul acestui an, in ianuarie-februarie, am activat aceasta optiune”.

Actionariatul B1 TV este detinut, in proportii egale, de catre firma News Television si Sorin Oancea, managerul postului de televiziune.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
BRD acorda actionarilor un dividend brut de 1,64 lei/actiune