Revista blogurilor de business

Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.

Dan Popa scrie ca angajatorii au preferat sa angajeze pe timp de criza oameni din grupa de varsta 30-44 de ani. Astfel, o companie de cercetare din zona HR a realizat un studiu din care rezulta ca majoritatea angajarilor realizate in perioada de criza au vizat persoane cu varsta cuprinsa intre 30 si 44 de ani.

In schimb, ponderea noilor angajati tineri, cu varsta 20-30 de ani a fost 11,6%, dintre acestia circa 90% vizand munci necalificate.

Din Businessday.ro aflam ca in ultimul trimestru al anului trecut, diferenta dintre numarul de salariati declarati de angajatori, si numarul de salariati determinati prin ancheta in gospodarii a fost de 1,7 milioane, alti 2,7 milioane de angajati din sectorul privat avand carte de munca.

Cu alte cuvinte, aproximativ 39% dintre cei 4,4 milioane de angajati care lucreaza efectiv in firmele private nu au niciun fel de acte de angajare.

Cea mai importanta consecinta nonmilitara a amplasarii scutului antiracheta in Romania ar putea fi deschiderea fluxului de investitii americane catre Romania, anunta Riscograma.ro.

Un alt avantaj important este existenta unei comunitati americane de afaceri care sa faca din Romania un teritoriu relativ familiar pentru viitorii investitori. Reversul acestui avantaj este ca managerii care cunosc Romania de multi ani nu pot avea mereu cuvinte de lauda. Coruptia si birocratia distructiva sunt la niveluri atat de mari incat o reforma decisiva este in continuare necesara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicis Events lansează platforma de evenimente outdoor SUMMER IN THE CITY
Setari Cookie-uri