Teatrul de Comedie alaturi de echipa Quadrant Amroq Beverages (QAB) si PRIGAT anunta finalizarea proiectului cultural initiat in luna iunie a anului 2005: punerea in scena in stagiunea 2006 a spectacolului äCe formidabila harababura!ö de Eugen Ionesco, in regia lui Gelu Colceag.

Premiera va avea loc sambata, 21 ianuarie, la Sala Mare a Teatrului de Comedie. Din distributie fac parte: Marius Florea Vizante, Virginia Mirea, Gabriela Popescu, Valentin Teodosiu, Delia Secelanu, Mihaela Teleoaca, Gheorghe Danila, Florin Dobrovici, Sandu Pop, Dragos Huluba, Eugen Racoti, Raluca Rusu, Teodora Stanciu, Marius Drogeanu, Simona Stoicescu, Andreea Samson, Domnita Iscru, Mirela Zeta, Betrice Peter, Aurelian Barbieru, Gabriel Calinescu, Angel Popescu, Vlad Logigan.

Actorii, regizorul, scenografii, coregrafii alaturi de echipa tehnica a Teatrului de Comedie au sustinut peste 80 de repetitii pentru pregatirea acestei premiere: s-a pornit de la o documentare semnificativa despre Eugen Ionesco si operele sale, apoi s-a intrat in repetitiile pe text, coroborate cu muzica si coregrafia piesei. Un efort deosebit s-a alocat realizarii decorurilor si a costumelor, precum si a afiselor si a caietului program.

äNe-am dorit sa dam viata acestei piese pe scena Teatrului de Comedie pentru ca Eugen Ionesco este un autor de mare anvergura internationala si, in plus, suntem in Anul Francofoniei. Bucuria noastra a fost sa descoperim in PRIGAT un suport important in finantarea montajului acestei piese, o echipa care s-a constituit in prieteni de drum pentru noi. Consensul in a face din teatru optiunea aleasa pentru timpul liber a condus la un rezultat extraordinar care poate fi urmarit acum pe scenaö, declara George Mihaita, Directorul Teatrului de Comedie.

äInvestitia in cultura, in teatru, este pentru QAB ľ PRIGAT o prioritate. De mai multi ani sprijinim Teatrul de Comedie din convingerea ca romanul stie si trebuie sa rada. Accesul la cultura este, de asemenea, un privilegiu de care speram sa beneficiem cat mai multiö, a marturisit Eusediu Margasoiu, Director de Marketing si Comunicare, QAB.

In seara premierei, spectatorii vor putea viziona expozitia speciala Eugen Ionesco amenajata in foaierul Teatrului de Comedie cu sprijinul unor colectionari ai operelor sale. Astfel, vor fi expuse carti, manuscrise care au apartinut lui Eugen Ionesco, precum si caiete program ale spectacolelor care s-au jucat in intreaga lume.

Colaborarea dintre QAB si Teatrul de Comedie dateaza inca din anul 2002, cand compania a initiat Programul de Sprijinire a Institutiilor Culturale din Bucuresti, printre beneficiarii acestuia numarandu-se si Teatrul Nottara, Ateneul Roman, Teatrul National, Biblioteca Nationala si Filarmonica äGeorge Enescuö.
Aboneaz─â-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri