RCS & RDS a achizitionat si participatia de 48% detinuta la New Trend Media de catre firma Sorion International, inregistrata in Elvetia, informeaza Mediafax.

Totodata, firma Integrasoft din Bucuresti, care detinea 2% din New Trend Media, a cesionat jumatate din participatie catre RCS & RDS.

Astfel, capitalul social al New Trend Media este detinut in proportie de 99% de catre RCS & RDS si 1% de catre Integrasoft.

Reprezentantii familiei Urdareanu nu au putut fi contactati pana la ora transmiterii acestei stiri.

Citeste si:

Postul muzical de televiziune U TV a fost lansat in anul 2005. In 2010, la cinci ani de la lansare, U TV a devenit primul post muzical disponibil in format HD.

Afacerile grupului UTI, cu activitati in securitate, IT, managementul traficului si constructii, s-au ridicat anul trecut la 156 de milioane de euro.

Tiberiu Urdareanu detine 60% din UTI Holdings, fondul de investitii AIG Investment Fund are un pachet de 25%, iar restul de 15% este in posesia angajatilor.

Compania de comunicatii RCS & RDS, controlata de omul de afaceri Teszari Zoltan, are o retea care acopera peste 200 de orase si este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si prin satelit, telefonie fixa si mobila. Operatorul si-a inceput activitatea in urma cu 15 ani si este prezent si pe pietele din Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.