4 din 5 salariati castiga mai putin de 350 euro net lunar, scrie Businessday.ro. Astfel, numarul celor care au realizat un venit salarial lunar brut mai mic de 1.000 lei (741 lei net) in octombrie 2010 a fost de 1,63 milioane, alti 1,3 milioane de salariati inregistrand venituri brute cuprinse intre 1.000 si 2.000 lei.

Din Riscograma aflam cum functioneaza scutul antiracheta in caz de raboi. Principalul scop al “scutului” de la Caracal nu este razboiul ci pacea. Dar mijloacele prin care isi propune s-o obtina sunt scenarii de razboi, scrie autorul blogului.

Orlando Nicoara anunta o serie de miscari de consolidare in online-ul local. Site-urile Cancan.ro, Ringier (Libertatea.ro, Unica.ro), site-urile editurii Capital si EVZ si B1 se vor vinde la comun intr-o regie noua, WebVille. Regia va fi condusa de Andrei Frunza, cel care coordoneaza in acest moment vanzarile de publicitate online de la Ringier. Proiectul a fost demarat la finele anului trecut, iar regia este detinuta in procente egale de cei trei playeri, Cancan, Ringier si EVZ alaturi de Capital.

Citeste si:

Hymerion analizeaza stadiul economiei subterane in tarile UE. Aceasta a crescut la nivelul intregii Uniunii, Romania nefacand exceptie. Romania figureaza cu 30% in 2010.

Cristian Manafu vorbeste despre potentialul serviciului de mesaje lansat de Facebook. Multi spun ca Facebook Messages va fi un concurent puternic pentru serviciile de free mail.