Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.
4 din 5 salariati castiga mai putin de 350 euro net lunar, scrie Businessday.ro. Astfel, numarul celor care au realizat un venit salarial lunar brut mai mic de 1.000 lei (741 lei net) in octombrie 2010 a fost de 1,63 milioane, alti 1,3 milioane de salariati inregistrand venituri brute cuprinse intre 1.000 si 2.000 lei.

Din Riscograma aflam cum functioneaza scutul antiracheta in caz de raboi. Principalul scop al “scutului” de la Caracal nu este razboiul ci pacea. Dar mijloacele prin care isi propune s-o obtina sunt scenarii de razboi, scrie autorul blogului.

Orlando Nicoara anunta o serie de miscari de consolidare in online-ul local. Site-urile Cancan.ro, Ringier (Libertatea.ro, Unica.ro), site-urile editurii Capital si EVZ si B1 se vor vinde la comun intr-o regie noua, WebVille. Regia va fi condusa de Andrei Frunza, cel care coordoneaza in acest moment vanzarile de publicitate online de la Ringier. Proiectul a fost demarat la finele anului trecut, iar regia este detinuta in procente egale de cei trei playeri, Cancan, Ringier si EVZ alaturi de Capital.

Hymerion analizeaza stadiul economiei subterane in tarile UE. Aceasta a crescut la nivelul intregii Uniunii, Romania nefacand exceptie. Romania figureaza cu 30% in 2010.

Cristian Manafu vorbeste despre potentialul serviciului de mesaje lansat de Facebook. Multi spun ca Facebook Messages va fi un concurent puternic pentru serviciile de free mail.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri