Adevarul rupe parteneriatul cu Think Outside the Box din cauza unor articole despre Coca-Cola

Adevarul Holding a incetat colaborarea cu platforma de jurnalism online Think Outside the Box din cauza unei serii de articole despre Coca-Cola, potrivit TOTB.ro.

Vineri dupa-amiaza Adevarul Holding a oprit functionarea platformei Think Outside the Box, gazduita la adresa think.adevarul.ro. Potrivit unui comunicat al trustului de presa, decizia “survine ca urmare a aparitiei unor disfunctii grave in colaborarea editoriala comuna si de promovare reciproca”.

Potrivit TOTB.ro, argumentele invocate de reprezentantii Adevarul Holding in discutiile menite sa clarifice situatia reprezentau “un demers jurnalistic ce nu indeplineste exigentele editoriale ale publicatiei Adevarul, in cateva articole considerate un atac direct impotriva unui brand important de pe piata romaneasca”.

“Pentru ca in comunicarea oficiala nu a fost precizat un articol concret sau de unde au aparut «disfunctiile grave», intelegem ca este vorba de cinci articole care ar fi reprezentat sursa nemultumirii, printre care se numara trei articole informative si doua de opinie”, se mai arata in pozitia TOTB.ro.

Articolele despre Coca-Cola, publicate pe TOTB.ro sunt:

Cata fericire a adus Coca Cola in 125 de ani

Cat de curata este imaginea Coca Cola dupa 125 de ani
Cat de mult dauneaza Coca Cola sanatatii: de la mituri, la verdictele medicilor
Cola, drogul preferat al copiilor
Cum am ajuns sa bem toti Coca Cola, de la fotbalisti la Osama bin Laden


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri