“Am cumparat un post de radio. Abia am inceput procesul de dezvoltare, deocamdata am inceput cu statia de radio din Bucuresti. Va emite cu un nou nume si vom avea o retea de posturi de radio in toate judetele tarii”, a declarat Dinu Patriciu in cadrul unei conferinte de presa organizata de Adevarul Holding.

Potrivit informatiilor paginademedia.ro, postul de radio in discutie este City FM. Oficialii Adevarul Holding nu au confirmat insa informatia.

“De fapt n-are nici o importanta. Cumperi o infrastructura, o licenta. Dezvoltarea acestui produs radio este cu totul altceva”, a mai spus Patriciu.

Cat despre postul de televiziune Adevarul TV, pentru care trustul de presa a primit deja licente, omul de afaceri a spus ca lucreaza la dezvoltarea infrastructurii. “A pune la punct infrastructura tehnica a acestui post este cel putin la fel de complicat cum a fost sa punem la punct infrastructura celor cinci tiopografii astfel incat sa puteam tipari cele 40 de ziare locale plus un ziar national de mare tiraj”, a mai spus Patriciu.